PROJEKTITYÖPAJA
Helsinki, kevät 2024


Katseen konsultit järjestää jälleen pienryhmätoimintaan perustuvan mentorointikurssin Helsingissä, jossa keskiössä on kurssilaisten oma valokuvallinen työskentely. Kurssilla keskitytään kunkin osallistujan meneillään olevan projektin pohtimiseen, taiteellisen tekemisen syventämiseen ja projektin eteenpäin puskemiseen. Kurssin tarkoituksena on auttaa kuvaajia viemään projektiaan eteenpäin kunnianhimoisesti sekä etsimään hankkeille rahoitusta ja julkaisupaikkoja.

Kurssilla mietitään kunkin osallistujan projektiin liittyviä laajempia valokuvallisia viittauksia sekä pohditaan projektien tematiikkoja ja yhteyksiä muihin samankaltaisiin hankkeisiin ja valokuvaajiin. Pohdimme myös, miten kuvia voi kääntää sanalliseen muotoon. Sanallisessa konkretisoimisessa on kyse myös sen erittelemisestä, mitä teoskokonaisuus tekijälleen tarkoittaa.

Keskeisenä työmetodina on sparraava ja kannustava keskustelu. Kurssitapaaminen järjestetään noin neljän viikon välein tammikuusta alkaen. Yhteensä kurssiin sisältyy 5 tapaamiskertaa.

Kurssille otetaan kahdeksan henkilöä. Kurssin hinta on 480 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu mailitse osoitteeseen katseenkonsultit ( at ) gmail . com. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme kurssilaisille sähköpostin, jossa varmistus ja tiedot maksusta.

Kurssin aloitustapaaminen järjestetään maanantaina 22.1.2024 klo 17- n. 21. Tapaamisessa varmistetaan kurssin aikataulu ja työskentelytavat. Pääpaino jo tässä tapaamisessa on osallistujien projektien käsittelyssä.

Tapaamiset järjestetään Helsingin Vallilassa sijaitsevassa Ateljeesäätiön taiteilijatalossa.

Kurssiaikataulu:
  • maanantai 22.1.2024 klo 17-
  • muut tapaamiset sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla

Lisätietoja:
katseenkonsultit (at) gmail . com
harri (at) harripalviranta . com
jarisilomaki (at) gmail . com