PROJEKTITYÖPAJA
Helsinki, kevät 2022


Katseen konsultit järjestää jälleen pienryhmätoimintaan perustuvan mentorointikurssin Helsingissä, jossa keskiössä on kurssilaisten oma valokuvallinen työskentely. Kurssilla keskitytään kunkin osallistujan meneillään olevan projektin pohtimiseen, taiteellisen tekemisen syventämiseen ja projektin eteenpäin puskemiseen. Kurssin tarkoituksena on auttaa kuvaajia viemään projektiaan eteenpäin kunnianhimoisesti sekä etsimään hankkeille rahoitusta ja julkaisupaikkoja.

Kurssilla mietitään kunkin osallistujan projektiin liittyviä laajempia valokuvallisia viittauksia sekä pohditaan projektien tematiikkoja ja yhteyksiä muihin samankaltaisiin hankkeisiin ja valokuvaajiin. Keskeisenä työmetodina on sparraava ja kannustava keskustelu. Kurssitapaaminen järjestetään noin neljän viikon välein tammikuusta alkaen. Yhteensä kurssiin sisältyy 5 tapaamiskertaa.

Pohdimme myös, miten kuvia voi muuntaa sanalliseen muotoon. Sanallisessa konkretisoimisessa on kyse myös sen erittelemisestä, mitä teoskokonaisuus tekijälleen tarkoittaa.

Kurssille otetaan kahdeksan henkilöä. Kurssin hinta on 450 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu mailitse osoitteeseen katseenkonsultit ( at ) gmail . com. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme kurssilaisille sähköpostin, jossa varmistus ja tiedot maksusta.

Kurssin aloitustapaaminen järjestetään maanantaina 31.1.2022 klo 17-21. Tapaamisessa varmistetaan kurssin aikataulu, työskentelytavat, esitellään lyhyesti osallistujat ja heidän tekeillä olevat projektinsa.

Tapaamiset järjestetään Helsingin Vallilassa sijaitsevassa Ateljeesäätiön taiteilijatalossa.

Kurssiaikataulu:
  • maanantai 31.1.2022 klo 17-
  • maanantai 28.2.2022 klo 17-
  • maanantai 28.3.2022 klo 17-
  • maanantai 25.4.2022 klo 17-
  • maanantai 30.5.2022 klo 17-

Lisätietoja:
katseenkonsultit (at) gmail . com
harri (at) harripalviranta . com
jarisilomaki (at) gmail . com