PROJEKTITYÖPAJA
Helsinki, kevät 2020


Katseen konsultit järjestää keväällä 2020 alkavan pienryhmätoimintaan perustuvan kurssin Helsingissä, jossa keskiössä on kurssilaisten oma valokuvallinen työskentely. Kurssilla keskitytään kunkin osallistujan meneillään olevan projektin pohtimiseen, taiteellisen tekemisen syventämiseen ja projektin eteenpäin puskemiseen. Kurssin tarkoituksena on auttaa kuvaajia viemään projektiaan eteenpäin kunnianhimoisesti.

Kurssilla mietitään kunkin osallistujan projektiin liittyviä laajempia valokuvallisia viittauksia sekä pohditaan projektien tematiikkoja ja yhteyksiä muihin samankaltaisiin hankkeisiin ja valokuvaajiin. Keskeisenä työmetodina on sparraava ja kannustava keskustelu. Kurssitapaaminen järjestetään noin neljän viikon välein tammikuusta alkaen. Yhteensä kurssiin sisältyy 5 tapaamiskertaa.

Pohdimme myös, miten kuvia voi muuntaa sanalliseen muotoon. Sanallisessa konkretisoimisessa on kyse myös sen erittelemisestä, mitä teoskokonaisuus tekijälleen tarkoittaa.

Kurssille otetaan kahdeksan henkilöä. Kurssin hinta on 400 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu mailitse osoitteeseen katseenkonsultit ( at ) gmail . com. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme kurssilaisille sähköpostin, jossa varmistus ja tiedot maksusta.

Kurssin aloitustapaaminen järjestetään tiistaina 28.1.2019 klo 17-21.Tapaamisessa varmistetaan kurssin aikataulu, työskentelytavat, esitellään lyhyesti osallistujat ja heidän tekeillä olevat projektinsa.

Tapaamiset järjestetään Helsingin Vallilassa sijaitsevassa Ateljeesäätiön taiteilijatalossa.

Kurssiaikataulu:
  • tiistai 28.1. klo 17-
  • tiistai 25.2. klo 17-
  • tiistai 24.3. klo 17-
  • tiistai 14.4. klo 17-
  • tiistai 19.5. klo 17-

Lisätietoja:
katseenkonsultit (at) gmail . com
harri (at) harripalviranta . com
jarisilomaki (at) gmail . com