NÄYTTÄMÖLLINEN ATEENA

Valokuvaajalle ei ole toista samanlaista kaupunkia kuin Ateena. Se on kaunis, viehättävä, hauska ja monipuolinen. Ateena risteyttää aivan omalaatuisella tavalla länsimaista historiaa ja globaalia nykyaikaa. Siellä pääset kuvaamaan modernin suurkaupungin ytimeen juuttuneita muinaisia temppeleitä, Plakan kaupunginosan risteileviä kujia, Faliron rantoja tai Syntagman aukion urbaania kuhinaa. Kaikkialla on paljon ihmisiä, on valoa ja lämpöä sekä hyvää ruokaa! Tämä kaupunki on katukuvaajan unelmakohde!

Katseen konsultit järjestää katukuvauksen metodikurssin Ateenassa toukokuun alussa 2. - 5.5.2019. Kurssin ytimessä on kaupungin kerroksellisuuden kuvaaminen siellä liikkuvien ihmisten kautta. Kurssilla keskitytään ihmisten kuvaamiseen miljöössä. Se paikka, missä ihminen kuvataan, muodostaa taustan tai näyttämön, joka merkityksellistää kuvattua ihmistä. Kurssin teemaan liittyen Jari Silomäki ja Harri Pälviranta luennoivat taustan merkityksestä kuvan tulkinnassa, näyttämöllisyydestä valokuvassa ja asetelmallisuudesta ihmiskuvauksessa. Kurssin tavoitteena on ruokkia kuva-alan monipuolista hahmottamista ja pääkohteen ja taustan välisten suhteiden ymmärtämistä.

Aloitamme luennoilla torstaina aamulla 2.5.2019 ja lopetamme sunnuntaina 5.5.2019 iltapäivällä. Tarkempi kurssisuunnitelma julkaistaan huhtikuussa 2019!

Kurssin hinta 450 euroa. Kurssi pitää sisällään opetuksen neljänä päivänä, opetusmateriaalit, henkilökohtaiset ohjaukset ja opetussessioiden aikana kahvit, juomat ja purtavat.

Kukin kurssilainen järjestää matkansa itse, mutta tarpeen vaatiessa annamme konsultointia kivoista hotelleista ja sopivista matkajärjestelyistä. Kurssille otetaan mukaan vain 10 kuvaajaa!

Kurssille ilmoittaudutaan lähettämällä mailia osoitteeseen katseenkonsultit@gmail.com ja maksamalla 100 euron ilmoittautumismaksu 15.3.2019 mennessä. Kurssilaisen peruuttaessa matkan ilmoitusmaksua ei palauteta. Loppumaksu 350 euroa maksetaan Katseen konsulteille 8.4.2019 mennessä. Tilinumero on FI75 1601 3500 0273 75 / Harri Pälviranta tai Jari Silomäki.


------------


katseenkonsultit (at) gmail . com

Harri Pälviranta
+358 40 5811770
harri (at) harripalviranta.com

Jari Silomäki
+358 40 5059532
jarisilomaki (at) gmail.com