MUUTTUVA HAVANNA
-- Kuvauskurssi väriloisteisessa ja lämpimässä Kuubassa 6. - 11.3.2019

Katseen konsultit lentää Kuuban Havannaan maaliskuussa 2019 ja järjestää siellä valokuvauskurssin, jossa keskitytään muuttuvan Havannan valokuvaamiseen.

Havanna on valokuvaajille suoranainen unelmakohde, sillä se on monella tavalla pysynyt muuttumattomana vuosikymmeniä. Havanna on ihmeellisen värikylläinen ja eläväinen, mutta sieltä löytyy myös klassista kauneutta ja romanttista rappiota. Nyt Havanna on kuitenkin avautumassa maailman vaikutuksilla aivan uudella volyymilla ja siksi muutos Havannassa on aistittavissa ja nähtävissä konkreettisesti. Valokuvaajille muutos tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kaupunkiympäristön ja siellä elävien ihmisten elämän muuttumisen tutkimiseen ja dokumentoimiseen.

Kuvaustehtävät painottavat sekä rakennetun ympäristön että ihmisten muutosten jäsentämistä visuaalisesti. Kuvauskurssi tarjoaa myös mahdollisuuden dokumentoida sellaista Havannaa, joka vuosikymmenen kuluessa saattaa olla perusteellisesti poissa. Näin valokuvaamisella on myös muuttuvaa kulttuuria dokumentoiva merkitys.

Kurssin hinta 700 euroa. Kurssi pitää sisällään opetuksen kuutena päivänä, opetusmateriaalit, henkilökohtaiset ohjaukset ja opetussessioiden aikana kahvit, juomat ja purtavat sekä yhtenä iltana mahtavan illallisen paikallisessa ravintolassa.

Kukin kurssilainen järjestää matkansa itse, mutta tarpeen vaatiessa annamme konsultointia kivoista hotelleista ja sopivista matkajärjestelyistä. Helpoiten matkajärjestelyt onnistuvat Aurinkomatkojen kautta, joka järjestää pakettimatkoja Havannaan Finnairin lennoilla. Kurssille otetaan mukaan max. 10 kuvaajaa!

Kurssille ilmoittaudutaan lähettämällä mailia osoitteeseen katseenkonsultit@gmail.com ja maksamalla 200 euron ilmoittautumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssilaisen peruuttaessa matkan ilmoitusmaksua ei palauteta. Loppumaksu 500 euroa maksetaan Katseen konsulteille 31.1.2019 mennessä. Tilinumero on FI75 1601 3500 0273 75 / Harri Pälviranta tai Jari Silomäki.

Jokaisella matkalle lähtijällä tulee olla matkavakuutus!
------------

Vastaamme mielellään tiedusteluihin:

katseenkonsultit (at) gmail . com

Harri Pälviranta
+358 40 5811770
harri (at) harripalviranta.com

Jari Silomäki
+358 40 5059532
jarisilomaki (at) gmail.com