MENTOROINTI OULU 2020


Katseen konsultit järjestää pienryhmätoimintaan perustuvan kurssin Oulussa jo toisen kerran. Kurssin keskiössä on kurssilaisten oma valokuvallinen työskentely. Kuten aiemminkin, kurssilla keskitytään kunkin osallistujan meneillään olevan projektin pohtimiseen ja edistämiseen ja ylipäätään taiteellisen tekemisen syventämiseen. Kurssin tarkoituksena on auttaa kuvaajia edistämään työskentelyään ja viemään projektiaan eteenpäin kunnianhimoisesti. Kurssilla käydään läpi myös sitä, miten taiteilija voi kansainvälistää työskentelyään.

Kurssilla käydään läpi ja pohditaan kunkin osallistujan projektiin liittyviä laajempia valokuvallisia määrittelyjä ja viittauksia sekä pohditaan syvällisesti projektien tematiikkoja ja yhteyksiä muihin samankaltaisiin hankkeisiin ja valokuvaajiin. Keskeisenä työmetodina on sparraava ja kannustava keskustelu. 

Kurssilla on mukana seitsemän erinomaista valokuvajaaa: Jaani Föhr, Anniina Holappa, Leena Holmström, Sanna Krook, Antti J. Leinonen, Teija Soini ja Tiina Wallin.


Lisätietoja:
katseenkonsultit (at) gmail . com
harri (at) harripalviranta . com
jarisilomaki (at) gmail . com